Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
420 Ft
Menny.:db

Prokum Egér és Rovarfogó ragasztós lap KICSI (16,5cmx12cm)

Ár:
420 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítás 1.900 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.
A Prokum Egér és Rovarfogó ragasztós lap egy hatékony eszköz, amely segít megoldani az egér- és rovarproblémákat a házban vagy az irodában. A termék kis méretű, mindössze 16,5 cm x 12 cm, így könnyedén elhelyezhető bármilyen sarkában vagy nehézkesen megközelíthető helyeken. A ragasztós lap rendkívül erős, így nem könnyen tehető el az állatok által. Az egérek és rovarok megpróbálhatják megszökni, de a ragasztó megtartja őket, így lehetővé téve a könnyű és hatékony befogásukat. Ez a termék kiváló választás azoknak, akik szeretnék megszabadulni a kellemetlen egér- és rovarproblémáktól. Egyszerűen helyezze el a ragasztós lapot olyan területeken, ahol az állatok gyakran megjelennek, például kamrákban, pincékben vagy raktárakban. A lap hatékonyan és gyorsan befogja az állatokat, enyhítve a problémát, és lehetővé téve a környezet biztonságát. A Prokum Egér és Rovarfogó ragasztós lap termékcsalád része, amelyek nagyszerű választást jelentenek az egér- és rovarirtásra. A termék kiemelkedő minőségű és hatékony, így biztos lehet benne, hogy megbízható eredményeket fog elérni.

 

Leírás

A Prokum Egér és Rovarfogó ragasztós lap egy hatékony eszköz, amely segít megoldani az egér- és rovarproblémákat a házban vagy az irodában. A termék kis méretű, mindössze 16,5 cm x 12 cm, így könnyedén elhelyezhető bármilyen sarkában vagy nehézkesen megközelíthető helyeken. 

A ragasztós lap rendkívül erős, így nem könnyen tehető el az állatok által. Az egérek és rovarok megpróbálhatják megszökni, de a ragasztó megtartja őket, így lehetővé téve a könnyű és hatékony befogásukat.

Ez a termék kiváló választás azoknak, akik szeretnék megszabadulni a kellemetlen egér- és rovarproblémáktól. Egyszerűen helyezze el a ragasztós lapot olyan területeken, ahol az állatok gyakran megjelennek, például kamrákban, pincékben vagy raktárakban. A lap hatékonyan és gyorsan befogja az állatokat, enyhítve a problémát, és lehetővé téve a környezet biztonságát.

A Prokum Egér és Rovarfogó ragasztós lap termékcsalád része, amelyek nagyszerű választást jelentenek az egér- és rovarirtásra. A termék kiemelkedő minőségű és hatékony, így biztos lehet benne, hogy megbízható eredményeket fog elérni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!