Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.500 Ft
Menny.:db

Permetezőgép FARMO 5l SX-CS5B

Ár:
4.500 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítás 1.900 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.
A Permetezőgép FARMO 5l SX-CS5B egy kiváló minőségű és megbízható permetezőgép, melyet a 007013 cikkszám alapján könnyedén megtalálhatunk a kereskedelmi forgalomban. E termék népszerűségét az 5 literes űrtartalomnak, valamint a könnyű, kompakt kialakításnak köszönheti. A permetezőgép kifejezetten hatékonyan lehet használni növényvédelemhez vagy más kerti munkákhoz. A tartály funkcionális és kiváló minőségű műanyagból készült, így nem csak könnyű, de tartós is. A kényelmes fogantyú és vállheveder lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig is kényelmesen dolgozhassunk vele. Az állítható permetezőlándzsa pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén irányítsuk a permetet a kívánt helyre. A permetezőgép FARMO 5l SX-CS5B könnyen kezelhető és egyszerűen tisztítható, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az egyszerű és hatékony használatot. Legyen szó akár kertészetben, akár otthoni kerti munkákról, ez a permetezőgép ideális választás lehet mindenkinek, aki szeretné hatékonyan és gyorsan elvégezni a növényvédelmi feladatokat. A Permetezőgép FARMO 5l SX-CS5B biztosítja a kényelmet, a minőséget és a hatékonyságot, és egyaránt használható hobbi- vagy profi célra. Tehát, ha olyan permetezőgépet keresünk, amely megfelelő méretű, könnyű kezelhetőségű és hatékony a feladataiban, mindenképpen érdemes elgondolkodni a FARMO 5l SX-CS5B modellen.

 

Leírás

A Permetezőgép FARMO 5l SX-CS5B egy kiváló minőségű és megbízható permetezőgép, melyet a 007013 cikkszám alapján könnyedén megtalálhatunk a kereskedelmi forgalomban. E termék népszerűségét az 5 literes űrtartalomnak, valamint a könnyű, kompakt kialakításnak köszönheti.

A permetezőgép kifejezetten hatékonyan lehet használni növényvédelemhez vagy más kerti munkákhoz. A tartály funkcionális és kiváló minőségű műanyagból készült, így nem csak könnyű, de tartós is. A kényelmes fogantyú és vállheveder lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig is kényelmesen dolgozhassunk vele. Az állítható permetezőlándzsa pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén irányítsuk a permetet a kívánt helyre.

A permetezőgép FARMO 5l SX-CS5B könnyen kezelhető és egyszerűen tisztítható, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az egyszerű és hatékony használatot. Legyen szó akár kertészetben, akár otthoni kerti munkákról, ez a permetezőgép ideális választás lehet mindenkinek, aki szeretné hatékonyan és gyorsan elvégezni a növényvédelmi feladatokat.

A Permetezőgép FARMO 5l SX-CS5B biztosítja a kényelmet, a minőséget és a hatékonyságot, és egyaránt használható hobbi- vagy profi célra. Tehát, ha olyan permetezőgépet keresünk, amely megfelelő méretű, könnyű kezelhetőségű és hatékony a feladataiban, mindenképpen érdemes elgondolkodni a FARMO 5l SX-CS5B modellen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!